ASC Nieuwland genomineerd voor 'Het sportbestuur van het jaar'

21 oktober 2011 om 00:00 Nieuws

NIEUWLAND - Voetbalvereniging ASC Nieuwland is door NOC*NSF en het vakblad SPORT Bestuur & Management genomineerd voor de verkiezing 'Het sportbestuur van het jaar 2010/2011'.

ASC Nieuwland is genomineerd voor de baanbrekende aanpak die vereniging heeft gerealiseerd met het zogenaamde sportieve dagarrangement. Een aanpak waarbij de accommodatie en de vrijwilligers worden ingezet bij sportactiviteiten in de wijk. Als vereniging biedt ASC Nieuwland de combinatie van een maatschappelijke rol in de wijk, breedtesport voor de jeugd en prestatiesport voor haar standaard elftallen.

ASC Nieuwland mag zich, samen met zeven andere genomineerden op vrijdag 28 oktober presenteren op de zogenaamde genomineerdendag aan een deskundige jury. Na de genomineerdendag gaat de jury in conclaaf en bepaalt zij welk bestuur zich 'Het sportbestuur van het jaar 2010/2011' mag noemen. De uitslag wordt op vrijdag 18 november bekendgemaakt.

Voor het eerst in de geschiedenis van de verkiezing, wordt er dit jaar naast de reguliere prijs ook een publieksprijs uitgereikt. Tussen 13 oktober en 16 november kan het publiek kiezen wie van de acht genomineerde verenigingen volgens hen het beste is. Stemmen kan via Twitter op de website van ASC Nieuwland.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie