VVZA ontvangt ING-Materialenpakket

20 oktober 2011 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - VVZA heeft onder grote belangstelling het ING-Materialenpakket overhandigd gekregen. Clubvoorzitter Edy van Empelen ontving uit handen van Maurice Meijboom het materia-lenpakket. Dit bestaat onder meer uit wedstrijdballen, hesjes en pionnen. Van Empelen: ,,We zijn als amateurclub VVZA ontzettend blij met deze steun van de ING. Het is als amateurclub steeds lastiger je hoofd boven water te houden. De inzet van vrijwilligers bij de vereniging is cruciaal. Het is bijzonder welkom dat de ING ons steunt en begrijpt wat onze maatschappelijke rol is."

VVZA is één van de 500 amateurclubs die dit jaar het pakket ontvangen. Als hoofdsponsor van de KNVB investeert de ING niet alleen in het Nederlands elftal, maar ook nadrukkelijk in het Nederlandse amateurvoetbal. De bank doet dat door clubs te ondersteunen met materialenpakketten, advies en informatie en de inzet van vrijwilligers.

Daarnaast stimuleert de ING haar werknemers om een actieve rol te spelen in hun voetbalvereniging. Zo zal ING-aanvoerder Maurice Meijboom zich als vrijwilliger inzetten voor zijn club VVZA door het organiseren van een 7 tegen 7 toernooi en hulp bij de organisatie van het Amersfoortse Voetbalkampioenschap, wat in 2012 op het terrein van VVZA gespeeld wordt. Bovendien deelt de ING haar kennis - over financiën maar ook andere zaken - met de verenigingen in informatiebijeenkomsten en eendaagse cursussen in samenwerking met de KNVB.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie