Amersfoortse genomineerde voor 'Telefoniste van het jaar'

Nieuws

AMERSFOORT - De Amersfoortse Marion Saarloos, werkzaam bij The Phone House in Amersfoort maakt kans om Telefoniste van het jaar 2011 te worden. Ze is verrast op haar werkplek met het nieuws door SPARQ, specialist in het realiseren van een onderscheidende bezoekbeleving en organisator van de verkiezing.

Telefonisten die in aanmerking wilden komen, konden zichzelf aanmelden voor deze verkiezing of door iemand anders worden voorgedragen. Marion Saarloos is voorgedragen door Paul Rensen, Teammanager bij The Phone House: ,,Ik ben superblij met Marion. Een voorbeeldige telefoniste/receptioniste die het perfecte visitekaartje is voor interne en externe klanten, zowel aan de telefoon als face-to-face''.

Uit alle aanmeldingen voor de verkiezing 'Telefoniste van het Jaar' zijn 50 genomineerden geselecteerd aan de hand van de opgegeven motivatie en mystery calls. Voor de selectie van de 10 finalisten door de vakjury krijgen alle genomineerden mystery calls en visits. Hierbij worden zij getest op klantvriendelijkheid, snelheid van handelen, bereikbaarheid, telefonische gastvrijheid en persoonlijkheid.

De bekendmaking van de 'Telefoniste van het Jaar' vindt plaats op 22 november. Naast de SPARQ Golden Headset Award krijgt de winnaar een uitgebreid prijzenpakket. Hij of zij treedt een jaar lang op als ambassadeur voor het vak voor de circa 130.000 telefonisten/receptionisten in Nederland.

advertentie