Pot Verhuizingen in finale Ondernemersprijs Transport en Logistiek

14 oktober 2011 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Het Amersfoortse bedrijf Pot Verhuizingen/Logistiek is een van de drie finalisten voor de Ondernemersprijs Transport en Logistiek 2012, in de categorie middelgroot.

Transport en Logistiek Nederland (TLN) heeft deze week de finalisten bekendgemaakt. Met de Ondernemersprijs Transport en Logistiek vestigt TLN de aandacht op continue kwaliteitsverbetering en professionalisering in de sector. De ondernemersprijs wordt op 26 november tijdens het jaarcongres van TLN uitgereikt in de Amsterdam Convention Factory in Amsterdam. De uitreiking zal worden gedaan door de minister van Infrastructuur en Milieu, Melanie Schultz van Haegen.

Dit jaar gaat de prijs naar bedrijven in de transport en logistieke sector met uitzonderlijke prestaties op het vlak van continue kwaliteitsverbetering, Milieu, Veiligheid en Ondernemerschap. De prijs wordt uitgereikt in drie categorieën: kleine, middelgrote en grote ondernemingen. De finalisten voor de Ondernemersprijs Transport en Logistiek 2012 zijn in de categorie Groot: Dachser Netherlands B.V. uit Zevenaar; Post Kogeko Logistics B.V. uit Maasdijk en Wim Bosman Holding B.V. / 's Heerenberg. In de categorie Middelgroot: De Rooy Transport B.V. uit 't Goy, Jager Transport & Grondstoffenhandel B.V.uit Midwolde en Pot Verhuizingen/Logistiek. In de categorie Klein:

Aad de Wit Verhuizingen B.V. uit Castricum, Combinex B.V. uit Zuid-Beijerland en M.G. van der Valk Transport V.O.F. uit Dirksland.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie