Nieuwe kinderkledingwinkel Mama Femke

12 oktober 2011 om 00:00 Nieuws

AMERSFOORT - Kinderwinkel Mama Femke viert op zaterdag 29 oktober vanaf 15.30 uur de opening van haar winkel. Er is onder meer een Kinder-DJ, een springkussen, een bellenblaasmachine en natuurlijk iets lekkers voor ouder en kind. Naast de feestelijke opening zijn er de komende drie weken speciale openingsacties.

Mama Femke verkoopt hippe nieuwe, bijna nieuwe- en outlet kinderkleding, bij voorkeur van ECO katoen en geproduceerd volgens het Made by principe (respect voor mens en natuur). De merken die er te vinden zijn onder meer Kidz-art, Rockefella, Moodstreet, Bengh, Bor*z, Kik Kid, Petit Louie en Name-it. Bij Mama Femke vind je ook accessoires, ondergoed, pyjama's, speelgoed en kraamkadootjes.

Kinderwinkel Mama Femke heeft een uniek concept. De bezoekers zien bij binnenkomst aan hun linkerzijde een kinderkapper het haar knippen van een van de kinderen, terwijl een van de ouders ondertussen de mooie hippe kleding bekijkt. De andere ouder die moet wachten krijgt een kopje koffie. De kinderen die mee zijn, kunnen spelen in de knusse speelhoek links achterin de winkel.

Naast een kinderwinkel is Mama Femke ook te vinden op Facebook en heeft ze een eigen webwinkel: www.mamafemke.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie