Lash World Cup 2018
Lash World Cup 2018 Lash eXtend

Tweede Lash World Cup in Amsterdam

Nieuws Deel je nieuws

Op 15 en 16 februari 2020 vindt in Amsterdam de tweede editie plaats van de Lash World Cup: het grootste internationale event op het gebied van wimpers;  Wimperextensions en Lash Lifting. Er worden maar liefst 350 deelnemers uit 40 verschillende landen verwacht.

Het verzorgen, verlengen en stylen van wimpers (en wenkbrauwen) is de laatste jaren binnen de Beauty-industrie enorm in opkomst. In 2015 en 2016 waren er voor het eerst twee grote internationale wimper-events in Amsterdam, gevolgd door de eerste Lash World Cup in 2018. De Lash World Cup wordt georganiseerd door het Nederlandse bedrijf Lash eXtend, één van de grootste internationale merken op het gebied van Wimperextensions, Lash lifting en Brows.

De competitie vindt plaats in het Van der Valk hotel Schiphol A4; daar worden maar liefst 350 deelnemers uit 40 verschillenden landen verwacht. De deelnemers, wimperstylistes genaamd, strijden in 5 verschillende categorieën, op 2 verschillende niveaus tegen elkaar. Categorieën waarin wordt gestreden zijn bijvoorbeeld “Classic Lashes”, “Nude Look Lashes” en “2D/3D Volume Lashes”.

Een unieke categorie en prijs is de landenwedstrijd “Lash World Cup Country Team”: deze categorie is uniek omdat wimperstylistes in deze categorie als team voor hun eigen land uitkomen.

Als afsluiting van de Lash World Cup is er een groot galafeest met diverse liveoptredens. De presentatie van die avond is in handen van entertainer Jeroen Post en Yvonne van Wieren, CEO van Lash eXtend. Ook zal Miss Nederland aanwezig zijn en één van de vele prijzen uitreiken. Omdat de totale internationale wimperindustrie aanwezig zal zijn, geldt de Lash World Cup als hét mondiale event om van elkaar te leren en om met elkaar te netwerken.

Facts: 2e Lash World Cup 2020
Date: 15 en 16 februari 2020
Location: Van der Valk hotel Schiphol A4 Amsterdam
Organisation: Lash eXtend, Yvonne van Wieren 

Lash World Cup 2018
advertentie
advertentie