Moeder en dochter
Moeder en dochter Suzanne Wierenga

Gratis winterjassen actie biedt letterlijk én figuurlijk wat extra warmte Maandagmiddag 2 december opende de Kledingbank haar deuren

Nieuws Deel je nieuws

Matchpoint schakelde haar netwerk van bedrijven in en deed een oproep. Als snel melden diverse bedrijven zich zoals Visma|Raet, Cmotions, Vesting Finance en Ska Kinderopvang. Zij deden een oproep via de mail en intranet, zetten een kapstok neer op een centrale plek in het bedrijf en al snel stroomden de jassen binnen.

 

Moeder Christel en dochter Dani zijn lekker aan het snuffelen tussen de rekken met winterjassen. Christel vindt al snel een jas die haar als gegoten zit. Dani twijfelt maar kiest uiteindelijk een hippe oudroze tussenjas. "Kijk mam, zo'n jas zocht ik nou precies!" Christel vertelt dat ze de bon om een jas uit te zoeken van een aardige dame uit haar netwerk had gekregen. Diegene gunde het mij en mijn dochter om een mooie jas uit te zoeken, en kijk eens hoe goed we geslaagd zijn. We zijn echt heel blij met onze jassen!

 

Els van der Zalm van Visma|Raet beaamt dit. We hebben in de oproep aan onze medewerkers ook specifiek gevraagd om schone en nette jassen. Ik denk dat we wel zo'n 80 jassen hebben ingezameld. Ik vind het ontzettend mooi om te zien dat deze jassen zo goed terecht komen. Wat ons betreft is deze actie voor herhaling vatbaar. Misschien wel een keer in de zomer?

 

Leendert-Jan Ordelman van de Kledingbank vertelt dat alle jassen die overblijven naar de winkel van de kledingbank gaan. Hierdoor kunnen ook de klanten van de Kledingbank een winterjas uitzoeken. Overigens zijn herenjassen maar ook andere herenkleding altijd welkom bij de Kledingbank. Het blijkt dat vrouwen toch wat vaker hun kledingkast opruimen dan mannen, lacht hij.

 

De Kledingbank bevindt zich aan de Argonweg 10 in Amersfoort. Kleding kan iedere werkdag ingeleverd worden tussen 09.00-12.00.

Om kosteloos kleding uit te zoeken bij de Kledingbank heeft u een verwijzing nodig van een hulpverlener.  Dit kan bijv. de huisarts, leerkracht of medewerker van het wijkteam zijn. Voor meer informatie www.kledingbank-amersfoort.nl

 

 

Ook Salon de Nieuwe Stad, de kapsalon waar studenten van MBO Amersfoort werkervaring opdoen, sloot aan bij deze actie. Zij gaven 100x een knipbeurt inclusief wenkbrauw behandeling weg.

advertentie
advertentie