Hudson's Bay opent in maart de deuren Amersfoort

22 februari 2018 om 10:21 Nieuws

AMERSFOORT Hudson's Bay maakte donderdag de openingsdata bekend voor drie nieuwe warenhuizen in Nederland. In maart opent Hudson's Bay haar deuren in Enschede en Amersfoort, gevolgd door de winkelopening van Hudson's Bay Haarlem in april. Op elke locatie wordt een feestelijke opening georganiseerd om gasten te verwelkomen. Hudson's Bay opende in september 2017 voor het eerst tien warenhuizen in grote steden in heel Nederland.  De opening in Amersfoort staat gepland op donderdag 15 maart om 10.00 uur.

Stefaan Le Clair, General Manager Hudson's Bay Nederland en Galeria Inno België: ,,We zijn zeer verheugd op meer locaties in Nederland Hudsons Bay-warenhuizen te openen en de Nederlandse consument kennis te laten maken met ons Hudson's Bay-concept. Sinds de eerste openingen hebben wij de winkelervaring verder ontwikkeld om aan te blijven sluiten bij de wensen van de consument. Ik kijk er naar uit samen te werken met het team, terwijl we ons voorbereiden op de openingen van onze locaties in Enschede, Amersfoort en Haarlem." 

Amersfoort heeft een sfeervolle historische binnenstad met een grote diversiteit aan winkels.  Het gebouw aan de Utrechtsestraat 25-37 dateert uit 1934, heeft een lichtkoepel en een trappartij met ingangen aan de Utrechtsestraat, het Sint Jorisplein en de Hellestraat. Het warenhuis ligt aan de drukste A1-winkelstraat van Amersfoort. Het Sint Jorisplein is een belangrijk centraal punt met een parkeergarage met 460 plaatsen. Het gebouw wordt volledig gerenoveerd voordat Hudson's Bay haar warenhuis van 12.000 vierkante meter opent voor de mensen uit Amersfoort en omgeving.

 
HUDSON'S BAY Hudson's Bay Company, opgericht in 1670, is het oudste bedrijf van Noord-Amerika. In Canada is Hudson's Bay inmiddels uitgegroeid tot een van de meest prominente warenhuizen van het land, met warenhuizen op 89 locaties en een online webshop. Voor het eerst sinds de start van Hudson's Bay, vestigde het warenhuis zich buiten de landsgrenzen van Canada, met tien nieuwe winkels in Nederland in 2017. Met een geheel eigen karakter en belevenis is het concept toegespitst op de Nederlandse markt. Hudson's Bay staat voor kwaliteit, service en stijl. De warenhuizen bieden een assortiment van fashion, beauty, lifestyle home, vormgegeven door exclusieve merken en populaire ontwerpers. Daarnaast biedt Hudson's Bay haar gasten ook voedsel.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie