Afbeelding
WerkgeversServicepunt

Werkgever in het zonnetje gezet op 'Dag van 1000 voorbeelden'

Nieuws

AMERSFOORT Wethouder Cees van Eijk van de gemeente Amersfoort heeft donderdag Bart Villerius van uMotion een bedankje overhandigd voor zijn inzet als inclusieve werkgever. Hij zette hem in het zonnetje in het kader van de Dag van de 1000 voorbeelden.

Via het WerkgeversServicepunt (WSP) regio Amersfoort nam uMotion drie werknemers met indicatie Banenafspraak en een 56-plusser aan. ,,Een mooi voorbeeld van een werkgever die zich inzet voor de Banenafspraak tijdens de Dag van de 1000 voorbeelden", aldus het WSP.

[1000 VOORBEELDEN] Op 14 maart 2019 organiseerde de projectgroep 'Op naar de 100.000 banen' voor de derde keer de Dag van de 1000 Voorbeelden. Project 'Op naar de 100.000 banen' is een initiatief van werkgeversverenigingen VNO-NCW, MKB Nederland en LTO Nederland en heeft als doel werkgevers te informeren en inspireren om mede invulling te geven aan de Banenafspraak. Tijdens deze dag organiseren deze verenigingen en werkgeversservicepunten door het hele land diverse activiteiten om inclusieve werkgevers in het zonnetje te zetten en andere werkgevers te inspireren. Alle wethouders Werk en Inkomen, aangesloten bij het Werkbedrijf regio Amersfoort hebben deze dag een werkgever die het goede voorbeeld geeft, in het zonnetje gezet.

[WSP] Het WerkgeversServicepunt regio Amersfoort ondersteunt werkgevers die op zoek zijn naar personeel. Het gaat daarbij om werkzoekenden vanuit de Doelgroep Banenafspraak, maar ook om andere werkzoekenden die afstand hebben tot de arbeidsmarkt.

advertentie