ONE-lid Freek krijgt de premier in beweging.
ONE-lid Freek krijgt de premier in beweging. Etienne Oldeman Photography

Ondernemersnetwerk Eemland (ONE) ontvangt 'Vaasje van Rutte'

5 maart 2019 om 16:21 Nieuws

AMERSFOORT Afgelopen zaterdag ontving Ondernemersnetwerk Eemland het Vaasje van Rutte uit handen van de minister-president. Een onverwacht cadeau voor het succesvolle ondernemersnetwerk dat dit jaar haar 5-jarig jubileum viert. ,,We waren verrast en zijn enorm blij met dit grote compliment", aldus dagvoorzitter Willex Duijst.

Ondernemersnetwerk Eemland (ONE) is een ondernemersvereniging die wekelijks bijeenkomt in Leerhotel Het Klooster. ,,We ontbijten, netwerken en hebben een leuke tijd met elkaar. De combinatie van zaken doen en gezelligheid is wat ONE zo sterk maakt. Veel leden zijn vanwege die reden al vanaf het begin lid", vertelt Willex.

,,Vorige week nam Bakir Lashkari van de VVD contact met ons op met een leuke verrassing, namelijk dat hij ons bij de premier naar voren wil dragen om het vaasje in ontvangst te nemen. Een grote eer natuurlijk!"

ONE kreeg de minister-president ook nog in beweging toen één van de leden aan hem vroeg om de squat te doen. Willex: ,,We pitchen iedere week en met die squat had personal trainer Freek ons in de afgelopen weken ook al in beweging gekregen. Nu zelfs dus ook de minister-president. Freek krijgt echt iedereen in beweging. Gaaf!"

ONE heeft momenteel meer dan dertig leden en is daarmee het grootste ondernemersnetwerk van Amersfoort, maar staat open voor meer. ,,Er kunnen nog wat stoelen bij. Ondernemers zijn van harte welkom op vrijdagochtend bij ons aan te schuiven. Daar zijn geen kosten aan verbonden. Zelfs het ontbijt is gratis."

Aanmelden kan via https://www.one-netwerk.nl.

Mark Rutte zet een persoonlijke noot op de vaas.
Dagvoorzitter Willex Duijst neemt het vaasje in ontvangst.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie