Twinkle Night in Winkelcentrum Vathorst

Nieuws

AMERSFOORT Winkelcentrum Vathorst houdt vrijdag 14 december een Twinkle Night. De winkels zijn open tot en met 20.00 uur en er zijn speciale acties. Tussen 16.00 en 20.00 uur kan er genoten worden van artiesten bekend van TVOH, prachtige mobiele acts en kinderactiviteiten.

Op het Cruquiusplein staat het podium waar tussen 16.00 en 20.00 uur diverse artiesten optreden, waarvan de meeste meegedaan hebben aan The Voice of Holland. René Bishop van The Voice Senior, de getalenteerde Amersfoortse broers Simon en David die in 2017 meegedaan hebben aan TVOH en de Nijkerkse Iris Noëlle Lengkeek. Zij schitterde onlangs bij de blind auditions bij TVOH en ontroerde alle juryleden met haar prachtige nummer Piece by Piece. Daarnaast staan er een aantal kramen met kerstartikelen en restaurant Hart van Vathorst serveert hapjes uit eigen keuken.

Op het plein bij Icoon staan kinderen centraal. Ze kunnen hier een superleuk kerstlichtje knutselen of zich met 'glow in the dark' schmink laten schminken. Kinderen kunnen ook luisteren naar de dansverhalen van Joëlle Sweet. De levende kerststal met ezels, koetjes, schapen en geiten en natuurlijk Josef en Maria.

Stond Circo di Strada in mei nog in een uitverkochte Amsterdamse ArenA tijdens het optreden van de Toppers in concert, die avond zijn ze op het winkelcentrum te bewonderen. Circo di Strada is een internationale circusparade die een gevarieerde combinatie van muziek en meerdere circuselementen zoals steltlopen, jongleren, eenwielfietsen en ballopen presenteert. 

Een kerstfotograaf zet mensen gratis op de foto en deze wordt meteen uitgeprint. Ook aan hapjes, drankjes en acties ontbreekt het deze avond niet.

advertentie