Afbeelding
Symbol

Symbol opent nieuwe vestiging in Amersfoort

10 november 2018 om 06:37 Nieuws

AMERSFOORT De eerste trainingen en kennisevents zijn er inmiddels al gehouden, maar van een officiële opening is het nog niet gekomen. Daar komt verandering in. Op vrijdag 23 november opent Symbol officieel haar deuren aan het Stationsplein 26 in Amersfoort. Met de nieuwe vestiging geeft het van oorsprong Enschedese bedrijf inhoud aan haar groeiambities.

De vestiging in Amersfoort is voor Symbol al de tweede mijlpaal van 2018. Eerder dit jaar werd het tienjarig bestaan gevierd. ,,Al sinds 2008 adviseert en begeleidt Symbol klanten op het gebied van organisatieontwikkeling, continu verbeteren, kwaliteitsmanagement en verandermanagement. Want zelfs in de meest succesvolle organisaties liggen kansen om dingen beter, sneller of efficiënter te doen'', zegt directeur Dick Theisens.

Daarbij is het credo van Symbol 'Inspiring people, improving processes'. ,,Iedere medewerker in een organisatie heeft namelijk een (in)directe rol in het verbeterproces. Door medewerkers te inspireren worden zij gemotiveerd om (hun) processen te verbeteren. Jaarlijks leiden de trainers van Symbol daarom duizenden professionals op tot bijvoorbeeld Lean Yellow Belt, Lean Six Sigma Green Belt of Master Black Belt.''

,,Wij werken in heel Nederland, en voor sommige van onze opdrachtgevers is Enschede erg ver weg", vertelt Theisens. ,,Bovendien hebben wij sterke groeiambities, die wij met een nieuwe vestiging centraal in Nederland meer inhoud kunnen geven. We zitten aan het Stationsplein, dus hartje Amersfoort. Ons nieuwe kantoor is een volledig gerenoveerde, inspirerende omgeving. Niet alleen voor onze medewerkers, maar ook voor opdrachtgevers en partners. En bovendien verhuist ons Lean Experience Center (LEC) van Enschede naar Amersfoort, zodat nog meer organisaties hier gebruik van kunnen maken. Tot slot een tipje van de sluier: begin volgend jaar openen we ook een kleine vestiging in Eindhoven. Daarmee hebben we drie prachtige locaties vanaf waar we onze klanten kunnen bedienen. Symbol is klaar voor de toekomst!"

Kijk voor meer informatie op www.symbol.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie