The Readshop aan de Leusderweg wordt vernieuwd.
The Readshop aan de Leusderweg wordt vernieuwd. Bianca van der Linden-Snel

The Readshop vernieuwd

Nieuws

AMERSFOORT The Readshop aan de Leusderweg wordt vernieuwd. Per 1 augustus heeft de vestiging nieuwe eigenaren gekregen. Tim en Francis van Voorst, reeds eigenaar van de Readshop vestiging in Leusden, zien op deze mooie locatie een nieuwe uitdaging. Daarnaast wordt de winkel fors verbouwd. De winkel is, omgetoverd in de nieuwe huisstijl van de Readshop, sinds gisteren weer open.

Bianca van der Linden-Snel

,,Wij zijn ontzettend blij dat wij de kans kregen om deze winkel over te nemen. Een kleine zeven jaar geleden zijn wij onze droom achternagegaan met de opening van The Readshop in Leusden met een hobbyafdeling. En nee, daar hebben wij geen moment spijt van gehad. Het is ontzettend leuk om een eigen bedrijf verder te ontwikkelen. Wij hebben er ook veel zin om deze winkel verder op te gaan bouwen. Brenda is al tien jaar het bekende gezicht als verkoopster in deze winkel en blijft gelukkig bij ons werken. Omwonenden reageerden de afgelopen dagen al verrast. Wij krijgen gelijk al zulke leuke en warme reacties. Men is vooral blij dat de winkel blijft en ze zijn benieuwd naar de vernieuwde winkel. Wij voelen ons al erg welkom in het winkelcentrum", zegt Francis van Voorst.

[ASSORTIMENT] The Readshop Express heeft een breed uiteenlopend assortiment. Naast de bekende boeken, tijdschriften, kantoorartikelen, wenskaarten, tabak en cadeaukaarten is er een PostNL en ING-servicepunt. ,,Wij gaan het volledig assortiment van The Readshop formule weer voeren. Ook voor staatsloten en beltegoeden kunnen mensen nu weer bij ons terecht. De zestig landelijk bestverkochte boeken krijgen hun verdiende mooie plek in de winkel. Wij hebben genoeg voorraad maar alles is ook altijd 24 uur per dag online te bestellen. Bestellingen kun je afhalen in de winkel maar ook gewoon thuis laten bezorgen. Nieuwe boeken hebben overal dezelfde vaste prijs, waar je ze ook koopt. Wij zijn niet anders dan de grotere onlinewinkels. Het winkelbeeld met kleine ondernemers, dat moeten we toch zien te behouden?" vult Tim van Voorst aan.

[CADEAU'S] Voor kleine cadeautjes, kindercadeautjes en kleine snuisterijen kunnen buurtbewoners vanaf nu ook in de winkel terecht. Dit alles tegen toegankelijke prijzen. De vernieuwde Readshop is een pluspunt voor het winkelcentrum.

[VERBOUWING] ,,Wij gaan er een mooie winkel van maken voorzien van een geheel nieuw interieur, alleen de balie blijft. Een nieuw plafond, mooie houten boekenkasten met de boeken in de spotlights. De nieuwe huisstijl van de Readshop is echt heel mooi."

,,Op 31 augustus wordt de vernieuwde winkel feestelijk geopend. Compleet met een rode loper, wat lekkers en leuke aanbiedingen. Bovendien krijgt elke betalende klant nog een leuke attentie. De vernieuwde Readshop, kom je ook kijken?" aldus het echtpaar.

[a]        [The Readshop, Leusderweg 154, 3817 KD Amersfoort, 033-4614271, www.readshop.nl, amersfoort@readshop.nl

advertentie