Afbeelding
Marijn Vink Photography

Devin Schoor (20) wint ZomerOndernemer Amersfoort

24 augustus 2018 om 08:23 Nieuws

AMERSFOORT Devin Schoor (20) uit Amersfoort is met zijn adviesbureau op het gebied van blockchain regiowinnaar van ZomerOndernemer 2018 geworden. Dat werd donderdag bekendgemaakt op de feestelijke afsluiting van ZomerOndernemer. Devin mag de regio Amersfoort in oktober vertegenwoordigen tijdens de landelijke finale. Hij is één van 24 jongeren tussen 15 en 22 jaar uit de regio Amersfoort die de afgelopen zomer hebben nagedacht over en gewerkt hebben aan hun eigen bedrijfje.

ZomerOndernemer is een landelijk initiatief van The New Entrepreneur en vond voor de derde keer plaats in de regio Amersfoort. Via trainingen en workshops leerden de jongeren ondernemersvaardigheden, zoals denken in kansen, doorzettingsvermogen, zelfvertrouwen en proactief zijn. Daarnaast kwamen zij in contact met andere ondernemers via de pool van Business Buddy's en door aan te schuiven bij een BNI-ontbijt. Deelname was gratis en de jongeren hebben zelfs een startkapitaaltje opgebouwd.

ONDERNEMERSMARKT Tijdens deze Kick Out, bij gastheer Royal HaskoningDHV, presenteerden de jongeren hun bedrijf op een ondernemersmarkt in aanwezigheid van bijna 70 gasten – onder wie de wethouders van Amersfoort, Nijkerk, Woudenberg en Soest. Familie, vrienden, sponsors, ondernemers, wethouders, onderwijsinstellingen en andere belangstellenden kregen zo een goed beeld van de bedrijfjes.

VARIATIE Ook dit jaar was de variatie en originaliteit groot: van Jouwvoetenbankje.nl (Christiaan van der Kuyl, Soest, winnaar van de Wild Card met toegang tot de landelijke finale), Wonderful Tiger (Claire Deckers, Soest, webshop sieraden), Dot@t (Quinty de Graaf, Eemnes, webshop notitieboekjes) en Finn Verkoopt (Manuel Öztopçu, Leusden, woning verkopen zonder makelaar) tot @Developments (Edgar Sorsorov, Bunschoten, vulsysteem voor bidons) en Langeboer Ecological Solutions (Jip Wilbrink, Amersfoort, afvalverwerking voor productie diervoeding).

Afbeelding
Sanne Koudijs
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie