Droom komt uit: volleyballers van Switch veroveren de beker

16 mei, 12:01 Volleybal
Peter Pos
De heren van Switch poseren trots met hun beker.
De heren van Switch poseren trots met hun beker.

AMERSFOORT Switch bestaat louter uit ervaren volleyballers. Toch had nog niemand uit het bonte gezelschap uit Hooglanderveen een bekerfinale gewonnen. Zaterdag stond de derde divisionist tegenover Leython en verloor de eerste twee sets. Daarna won Switch drie sets op rij en was het feest.

Omdat het spelen van de finale om de regiobeker zo speciaal was ging Switch met een touringcar naar Voorschoten waar zaterdag alle bekerfinales uit West gespeeld werden. De enige die daar wat bedenkingen bij had was Emiel van Vulpen. ,,De laatste keer dat we met de bus naar een uitwedstrijd gingen was met AVV Keistad en na die wedstrijd degradeerden we’’, legde de 40-jarige middenaanvaller uit. Nu zat de bus vol met supporters die de ploeg kwamen aanmo..

Mis niks, lees alles van Amersfoort


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Amersfoort en omliggende plaatsen met De Stad Amersfoort. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van De Stad Amersfoort lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Amersfoort.