Neven Franklin Harmsen en Michael Ouwerkerk gaan na vv Amsvorde weer hun eigen weg

30 mei, 10:30 Voetbal
...
Franklin Harmsen en Michael Ouwerkerk.
Franklin Harmsen en Michael Ouwerkerk.

AMERSFOORT Franklin Harmsen en Michael Ouwerkerk nemen maandag afscheid bij Amsvorde. De twee aanvallers van Amsvorde kunnen terugkijken op een mooie voetbalcarrière van meer dan twintig jaar. De twee neven wonen bij elkaar in de straat en zijn familie van elkaar toch speelden ze bij Amsvorde pas voor het eerst samen in één team.

,,Als kind voetbalden we vaak samen op straat’’, trapt Franklin Harmsen af. ,,Ik ben drie jaar ouder, dus meestal fietste ik dan naar Michael. Schrijf maar op dat hij het voetballen van mij geleerd heeft.”
De toon is meteen gezet. ,,Ik woonde in die tijd tegenover de Flint’’, vult Michael Ouwerkerk aan. ,,Daar in de buurt had je genoeg pleintjes en veldjes om op te voetballen.”

Mis niks, lees alles van Amersfoort


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Amersfoort en omliggende plaatsen met De Stad Amersfoort. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van De Stad Amersfoort lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Amersfoort.