Afbeelding
BDUmedia

Klaar voor het EK voetbal met Dé Oranjekrant van De Stad Amersfoort.nl

9 juni 2021 om 17:45 Voetbal

AMERSFOORT Deze week wordt in de gemeente Amersfoort Dé Oranjekrant bezorgd, een speciale bijlage over het komende Europees Kampioenschap voetbal. De bijlage is een productie van De Stad Amersfoort.nl in samenwerking met BDUmedia.

In Dé Oranjekrant is onder meer een verhaal te lezen met de 60-jarige John Balvers uit Amersfoort die ‘team Kuipers’ met videobeelden ondersteunt tijdens de wedstrijden. Daarnaast vertelt Micheal Mulder over zijn taak; het aansturen van talloze vrijwilligers rond de vier wedstrijden in de Johan Cruyf Amsterdam Arena. Dus ook de drie poulewedstrijden van Oranje.
Voetballer Yannick Cornelisz (NSC Nijkerk) en Jerry Geurtsen (Sparta Nijkerk) zijn uiteraard liefhebbers en praten over ‘poppetjes en posities’ voor de Oranje-opstelling. Oud-assistent bondscoach Kees van Wonderen vertelt over onder meer het ontbreken van Virgil van Dijk. Daarnaast kijken we terug op de route die Oranje aflegde, omdat het allemaal toch weer even geleden is inmiddels.

Maar Dé Oranjekrant biedt ook het complete speelschema van het EK, een EK-quiz, de scherpste aanbiedingen van ondernemers uit de regio en nog meer. Lees alle artikelen of blader Dé Oranjekrant door via de E-paper.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie