Afbeelding
Archief BDUmedia

Opnieuw een streep door het Amersfoortse Voetbalkampioenschap

17 april 2021 om 19:09 Voetbal

AMERSFOORT Nadat eerder de Van Mossel Kia Cup in Amersfoort werd afgelast (zie hier), gaat ook het Intersport Van Dam Amersfoortse Voetbalkampioenschap (AVK) niet door. De organisatie heeft samen met ASC Nieuwland gekeken naar de mogelijkheden, maar besloten is om een streep door het evenement te zetten. 

door Jeroen van der Veer

In voorbereiding op een nieuw voetbalseizoen wordt altijd het AVK gehouden; een toernooi waaraan alle Amersfoortse voetbalclub meedoen en zich kenmerkt door de gezelligheid en de sociale contacten. ,,Wij zijn tot de conclusie gekomen dat er nog te veel onzekerheid is over de op dat moment geldende maatregelen, waardoor het AVK, tenslotte het grootste voetbalfeest van Amersfoort, naar alle waarschijnlijkheid niet groots kan worden gevierd.”

De organisatie betreurt het besluit, maar vindt de gezondheid van de mensen het belangrijkst. Samen met ASC Nieuwland, de vereniging waar het toernooi gehouden zou worden, is dan ook besloten het evenement te annuleren. ,,Wij gaan ervan uit dat in 2022 het Intersport Van Dam AVK weer als ‘normaal’ kan worden georganiseerd en met zo’n lange voorbereiding moet dit, samen met jullie, wel een mooi evenement gaan worden.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie