Voetbaldier Trappel dreigt stilletjes van het veld te verdwijnen: ‘Kan nu alvast wennen’

19 jan, 09:30 Voetbal
Aangeleverde foto
Afbeelding

AMERSFOORT Het heeft er alle schijn van dat Bert Trappel aankomend seizoen niet als onderdeel van een staf langs een voetbalveld staat. De huidige-assistent-trainer van Hoogland kreeg te horen dat de technische commissie niet met hem verder wilde en daardoor lijkt er een afscheid te komen van de man die sinds zijn 28ste het trainersvak beoefende. ,,Maar”, zegt de 60-jarige Amersfoorter ,,Zeg nooit ‘nooit’. Wie weet komt er nog wat op mijn pad.”

Tja, onwennig. Dat is het, zegt Trappel. Plotseling kreeg hij van de technische commissie van Hoogland te horen dat na dit (corona)seizoen de samenwerking stopt en dat was een boodschap die niet veel mensen zagen aankomen. Selectiespelers van de hoogst spelende vereniging uit Amersfoort lopen met de assistent-trainer weg en ook was er een klik met de hoofdtrainer Roy Versluis. ,,Het gesprek heeft dan ook niet lang geduurd. Je krijgt de boodschap, hoort het aan en moet het ermee doen. Ik was binnen tien minuten wel klaar.”

GEEN MOMENT SPIJT VAN ROL Nee, terugkijken met een slecht gevoel wil Trappel absoluut niet doen. Daarvoor was de tijd bij Hoogland hem te mooi. Na jarenlang hoofdtrainer te zijn geweest, werd hij vi..

Mis niks, lees alles van Amersfoort


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Amersfoort en omliggende plaatsen met De Stad Amersfoort. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van De Stad Amersfoort lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Amersfoort.