Kostbare punten voor CJVV

14 november 2012 om 00:00 Voetbal

AMERSFOORT - De voetballers van CJVV hebben hun trouwe aanhang zaterdag niet opnieuw teleurgesteld. De belangrijke ontmoeting tegen Maarssen moest door de Amersfoorters worden gewonnen om niet verder in de problemen te geraken. En dat deden zij ook. Met 3-0 bleef CJVV de bezoekers de baas.

In de eerste helft had de formatie van trainer Marcel van Dijk een optisch overwicht. Dat konden de CJVV'ers echter niet in kansen omzetten.

In de tweede helft ging dat een stuk beter en werd er wel gescoord. Maar niet eerst nadat de eerste twee grote kansen door de thuisploeg waren verprutst. Pim de Jong rondde na een kwartier een mooie combinatie met een raak schot af: 1-0. Tien minuten later volgde al nummer twee. Dit keer was Dylan Wienke de schutter: 2-0. De derde treffer kwam in de slotfase op naam van Monir Fakhari. Hij had wel twee doelpogingen nodig om tot scoren te komen: 3-0.