APWC klopt Kismet

14 november 2012 om 00:00 Voetbal

AMERSFOORT - Dankzij een productieve bui van Arno Cnossen is APWC zondag na de thuiswedstrijd tegen Kismet met een 4-2 overwinning van het veld op de Keerkring gestapt. De spits nam drie doelpunten voor zijn rekening.

De Amersfoorters namen na een minuut of tien de leiding. Cnossen rondde een voorzet van Jaimy Mol goed af: 1-0. In de 36e minuut volgde nummer twee. Dit keer werd Cnossen door Karim Aaras goed aangespeeld en schoot de aanvaller de bal in het net van de tegenpartij: 2-0. Op slag van rust had Kismet pas een antwoord: 2-1.

In de tweede helft kwam de thuisclub onder druk te staan. Maar de gevolgen bleven uit. Halverwege het tweede bedrijf kwam de voor APWC bevrijdende derde treffer. Met een fraaie kopbal verraste Aaras de doelman van Kismet: 3-1.

De bezoekers hadden op dat doelpunt nog een antwoord. Na een dubieuze overtreding van APWC doelman Stephen Lablans mochten zij een strafschop nemen: 3-2. Daarna maakte Cnossen met zijn derde doelpunt aan alle onzekerheid een einde: 4-2.