Tweede zege op rij voor HVC

14 november 2012 om 00:00 Voetbal

AMERSFOORT - HVC heeft de goede lijn te pakken. Na de winst (2-4) in de vorige competitieronde op plaatsgenoot Amsvorde volgde zondag een 2-1 overwinning op Laren.

De eerste kans in de wedstrijd was al na een halve minuut voor Jeffrey Merts. Hij schoot de bal echter tegen de doelman van Laren op. Na een redding van HVC doelman Paul Fokkens in de vierde minuut moest de sluitpost zich een kwartier later toch gewonnen geven. Hij had geen antwoord op een schot in de verre hoek: 0-1.

Op slag van rust slaagde HVC erin de achterstand weg te werken. Merts verscheen opnieuw voor de doelman van de tegenpartij en was dit keer succesvoller in de afronding: 1-1.

In de tweede helft was al snel duidelijk dat de maker van een doelpunt ook de matchwinner zou worden. Een kwartier voor tijd was Annas Bouabdellaoui de gelukkige. De HVC'er scoorde de winnende treffer, op aangeven van A junior Johnny Burgerhout: 2-1.