Hooglanderveen geklopt

14 november 2012 om 00:00 Voetbal

AMERSFOORT - Het zit Hooglanderveen dit seizoen niet mee. De ploeg van trainer Mark Visser speelt leuk voetbal maar de beloning daarvoor blijft meestal uit. Ook zondag tegen het hoog geklasseerde UVV speelden de Hooglanderveners een ongelukkige wedstrijd.

Na een halve minuut had Johan Veld de score al kunnen openen maar hij miste de eerste kans voor Hooglanderveen. Meer wapenfeiten waren in de eerste helft niet te noteren.

In de tweede helft viel er meer te beleven op het Willem Tomassen sportpark. In de 65e minuut draaide Roy Tomassen goed weg bij zijn tegenstander en schoot de bal keurig in een hoek van het UVV doel: 1-0.

Tot de 78e minuut bleef die stand op het scorebord staan. Toen gaf de scheidsrechter voor een duw van Hooglandervener Freddy Botterbloem een strafschop. Die kans liet UVV niet onbenut: 1-1. Daarmee was het leed voor de thuisclub nog niet voorbij. Twee minuten voor het einde van de reguliere speeltijd negeerde de arbiter het vlagsignaal van de Hooglanderveense grensrechter voor buitenspel van een Utrechter. Een vrije trap voor UVV volgde meteen daarna en die leverde het winnende doelpunt op: 1-2.