Winst Hoogland

14 november 2012 om 00:00 Voetbal

AMERSFOORT - Een bijna compleet Hoogland heeft zondag op eigen veld met Stormvogels IJVV afgerekend. Na 90 minuten vermeldde het scorebord een eindstand van 2-1.

De eerste grote kans was voor de bezoekers. Dick Kreijne voorkwam de openingstreffer door zich in de baan van een schot te werpen. Een tegenvaller was daarna het uitvallen van Kevin Heideveld. De spits kon door een scheenbeenblessure niet verder spelen. Niettemin zag de thuisclub nog voor rust kans een voorsprong te nemen. Gokhan Turksoy passeerde de doelman van Stormvogels IJVV: 1-0.

Halverwege de tweede helft zag Hoogland kans de voorsprong uit te breiden. Voor de belangrijke tweede treffer zorgde Youssef Salama. De nieuweling in de Hooglandse selectie haalde knap uit: 2-0. Pas in de 80e minuut konden de bezoekers de achterstand verkleinen maar verder dan de 2-1 kwamen zij niet.