Cobu Boys nog puntloos

12 september 2012 om 00:00 Voetbal

AMERSFOORT - Na twee competitiewedstrijden staan de spelers van Cobu Boys nog met lege handen. Ook het uitduel tegen SVM Maartensdijk leverde geen punt op voor de Amersfoorters. Na 90 minuten was een eindstand van 2-0 bereikt.

Cobu Boys had op vreemde bodem genoeg kansen om tot scoren te komen. De afwerking liet echter te wensen over.

In de eerste helft was SVM agressiever dan de bezoekers die geen kans zagen om het spel te maken. Doelpunten bleven in de eerste 45 minuten uit.

In de tweede helft bood Cobu Boys de thuisclub beter partij. Scoren deden de bezoekers echter niet, SVM wel. De ploeg profiteerde van balverlies in de gelederen van Cobu Boys, na een minuut of tien in het tweede bedrijf: 1-0. Pas in blessuretijd volgde nummer twee.