Eerste driepunter voor Hoogland

12 september 2012 om 00:00 Voetbal

AMSTERDAM - De tweede competitiewedstrijd heeft Hoogland de eerste overwinning in het nog prille seizoen opgeleverd. In Amsterdam bleven de Hooglanders tegen JOS/Watergraafsmeer met 2-3 aan de goede kant van de score.

In de eerste helft zagen de toeschouwers een beter spelende thuisclub. Na het vroegtijdig uitvallen van Herman Struijk vanwege een knieblessure nam Hoogland toch de leiding. Dave Dekker tikte de bal langs de doelman van JOS/Watergraafsmeer: 0-1.

De tweede treffer viel vlak na rust. Gokhan Turksoy was amper in het veld als vervanger van Franklin Harmsen toen hij al nummer twee liet aantekenen: 0-2. Niet veel later droeg ook Kevin Heideveld zijn steentje bij aan het succes van Hoogland. De comfortabele 0-3 voorsprong ging daarna bijna verloren. Met vier spitsen scoorden de Amsterdammers nog twee keer maar verder dan de 2-3 kwamen ze niet.