Valse start CJVV

5 september 2012 om 00:00 Voetbal

AMERSFOORT - Na 36 minuten was zaterdag op sportpark Vermeerkwartier al de eindstand bereikt van de wedstrijd CJVV - FC Driebergen. Het eerste competitieduel in het nieuwe seizoen liep voor de Amersfoorters minder plezierig af dan voor de ploeg uit Driebergen. Met 1-2 trok de formatie van de Amersfoortse trainer Bert van den Brom aan het langste eind.

De bezoekers openden al in de tweede minuut de score. Pascal van Doorn rondde een snelle aanval af met een schuiver: 0-1. De gelijkmaker viel in de 23e minuut. Tomas van Dijk boekte succes met een vrije trap: 1-1.

De derde en winnende treffer kon dertien minuten later worden genoteerd. Tolga Albayrak faalde niet toen hij alleen voor CJVV doelman Arjen Nawijn verscheen: 1-2.