Amsvorde - Hooglanderveen onbeslist

7 december 2011 om 00:00 Voetbal

AMERSFOORT - De stadsderby tussen Amsvorde en Hooglanderveen heeft zondag geen winnaar opgeleverd. Na 90 minuten vermeldde het scorebord op sportpark Nimmerdor een eindstand van 0-0.

Met die uitslag mocht vooral Hooglanderveen niet klagen. De meeste kansen waren namelijk voor de thuisclub. Vooral Richard Moore was gevaarlijk. De spits had zijn vizier echter niet goed afgesteld. Bovendien stond het houtwerk een doelpunt voor Amsvorde in de weg. Hooglanderveen had alleen in de eerste helft enkele kansen. Thijs Tomassen en Thom Wolthuis konden de meegereisde aanhang echter niet laten juichen.

Ook na rust maakte Amsvorde de meeste aanspraak op de winst. Het scoren bleef echter een probleem voor de formatie van trainer Bert de Vries. In de slotminuut van de reguliere speeltijd maakte invaller Sjors Elsinghorst een professionele overtreding om Moore van het scoren af te houden. Een rode kaart voor de Hooglandervener was het gevolg.