Cobu Boys komt goed weg

7 december 2011 om 00:00 Voetbal

HILVERSUM - Met één punt mochten de voetballers van Cobu Boys zaterdag niet ontevreden zijn na hun bezoek aan Altius. Op valreep werkten de Amersfoorters een 1-0 achterstand weg. De gevierde man was schutter Bob van Zoeren: 1-1.

Op basis van het aantal kansen was de remise meer dan verdiend. Minimaal vier keer verschenen de bezoekers alleen voor de doelman van de thuisclub maar dat leverde geen doelpunt op. De aanvallers van Cobu Boys hadden duidelijk hun dag niet.

Pas in de 70e minuut kon het eerste doelpunt worden genoteerd. Cobu Boys doelman Sina Baghbani was kansloos toen een ingeschoten bal onderweg van richting veranderde: 1-0. Met die stand namen de gasten echter geen genoegen. Zij gingen vol in de aanval en niet zonder succes. In de extra tijd mocht Matthijs Voost een vrije trap nemen. De bal belandde voor het doel van Altius waar de mee naar voren gekomen verdediger Van Zoeren stond om met een fraaie kopbal voor de gelijkmaker te zorgen: 1-1. Meteen daarna was de wedstrijd afgelopen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie