Driepunter voor Nieuwland

23 november 2011 om 00:00 Voetbal

AMERSFOORT - Het spel van Nieuwland in de thuiswedstrijd tegen Loosdrecht was zaterdag niet om over naar huis te schrijven. De drie punten (3-2) die de ploeg van trainer Henk Koelewijn aan het duel tegen de hekkensluiter in de tweede klasse B overhield, vergoedde echter veel.

Vooral in de eerste helft kon Nieuwland niet overtuigen. Met de in de basiself teruggekeerde Wessel Schmidt zag de thuisploeg geen kans veel kansen te creeren.

Na rust acteerden de Amersfoorters wat beter. Zij moesten eerst wel een achterstand wegwerken. Jelte Bakker (1-1), Hossein Mezbanali (2-1) en Schmidt (3-1) vonden het net van de bezoekers die in de slotminuut voor de tweede keer scoorden: 3-2. Verder liet Nieuwland het niet komen.