Hoogland heeft weinig geluk

16 november 2011 om 00:00 Voetbal

IJSSELSTEIN - Als het houtwerk Hoogland zondag in de uitwedstrijd tegen VVIJ gunstig was gezind, had de uitslag niet 2-0 geworden in het voordeel van de koploper in de eerste klasse A. Paal en lat stonden doelpunten van Franklin Harmsen en Caspar Vijverberg in de weg.

Bijna compleet (alleen Florian Lammers ontbrak nog) was trainer Ronald Heerschop met zijn ploeg naar IJsselstein afgereisd. Erwin Hermsen en Tijmen van Middelaar stonden weer in de basiself. Ook met dat tweetal bleek VVIJ een te groot obstakel voor de bezoekers. De thuisploeg speelde beter maar mocht met de 1-0 voorsprong na de eerste 45 minuten niet klagen. Met een kopbal op de lat was Harmsen na een half uur dicht bij de openingstreffer. Dat doelpunt viel tien minuten later wel aan de andere kant van het veld: 1-0.

In de tweede helft bleek al snel dat Hoogland met een nederlaag geen genoegen nam. De ploeg ging nog aanvallender spelen. Kansen kregen de gasten ook voldoende. Met een schot op de binnenkant van de paal was Vijverberg nog het dichtst bij een doelpunt. Opnieuw viel de treffer aan de andere kant van het veld. Na de 2-0 kreeg Hoogland nog genoeg mogelijkheden maar de aansluitingstreffer werd door de bezoekers niet gerealiseerd.