FC Driebergen te sterk voor Cobu Boys

16 november 2011 om 00:00 Voetbal

1-0 Tolga Albayrak, 2-0 Paul van Hofwegen, 3-0 Jelle Adema, 3-1 Cobu Boys, 4-1 Robin Notenboom

DRIEBERGEN - Tegen Cobu Boys uit Amersfoort behaalde zaterdag derdeklasser FC Driebergen in eigen huis een op alle fronten verdiende 4-1 overwinning. Met attractief voetbal van beide partijen was het in de 10e minuut van de eerste helft Tolga Albayrak die voor Driebergen de score opende (1-0). In de 26e minuut was het weer raak voor de thuisploeg die door een treffer van van Hofwegen op een 2-0 voorsprong kwam. Tot aan dat moment was Driebergen de ploeg die het spel dicteerde. Geleidelijk aan kreeg Cobu Boys wat meer grip op het spel, maar verzuimde de kansen die de ploeg kreeg om te zetten in doelpunten. Met een ruststand van 2-0 gingen beide ploegen aan de thee. De eerste de beste aanval na rust (46e minuut) leverde al direct de 3-0 op, waarmee Driebergen op rozen kwam te zitten. Met veel fysieke kracht probeerde Amersfoort het wel en slaagde er zelfs in om in de 56e minuut de aansluitingstreffer binnen te schieten(3-1). Maar daarbij was voor de Boys de koek op en was het in de allerlaatste minuut van de wedstrijd Notenboom die Driebergen naar een 4-1 eindstand schoot. Al met al een sportief voetbalgevecht waarin Driebergen het beste van het spel had.