De Posthoorn stelt niet teleur

2 november 2011 om 00:00 Voetbal

AMERSFOORT - Een sterke tweede helft had De Posthoorn zaterdag nodig om Sterrenwijk de baas te blijven. Met 3-1 bleven de Amersfoorters op de Bokkeduinen aan de goede kant van de score.

In de eerste 45 minuten acteerde de ploeg van trainer Rob Snijders onder de maat. De Utrechters waren fanatieker en creerden ook de eerste gevaarlijke momenten voor het doel van Alwin Post. Al snel moest de sluitpost zich ook gewonnen geven. Tom Gerrits was op de doellijn sneller dan verdediger Maikel van de Schagt: 0-1.

Zonder Jeffrey Kaspers (geschorst) en Jeffrey Eugenia (geblesseerd) zette de thuisclub de achtervolging in die echter pas in de 51e minuut succes opleverde. Jochem van Koot zorgde voor de gelijkmaker: 1-1. Daarna was het wachten op meer doelpunten van De Posthoorn. De voor rust onzichtbare Simon Wetzel werd nadrukkelijker in het spel betrokken. Met twee fraaie treffers, in de 67e minuut en in blessuretijd, besliste de spits de wedstrijd: 3-1.