HVC mist kansen

2 november 2011 om 00:00 Voetbal

AMERSFOORT - Vierdeklasser HVC zit duidelijk in de hoek waar de klappen vallen. Tot die conclusie kwam trainer Bert Trappel na de nederlaag op eigen veld tegen Laren. Met 0-3 gingen de Amersfoorters op Zielhorst de boot in.

Het verlies was onnodig, vond de oefenmeester. Zijn ploeg miste echter veel kansen en kreeg daarvoor de rekening gepresenteerd. Geluk had HVC ook niet. Dat bleek al snel na het eerste fluitsignaal. Salar Mezbanali zag zijn kopbal op de lat belanden. Verder vormde de doelman van Laren een te groot obstakel voor de HVC'ers. De sluitpost hield zijn ploeg in de race.

Na de gemiste kansen was het in de veertiende minuut aan de andere kant van het veld wel raak. Doelman Steven Ladlans, vervanger van de geblesseerde Paul Fokkens, moest zich voor de eerste keer gewonnen geven. De 17-jarige A1 junior kon in de 31e minuut ook de tweede Laren treffer niet voorkomen: 0-2.

In de tweede helft kreeg HVC de eerste kans maar ook die werd niet benut. In de 71e minuut scoorden de bezoekers voor de derde keer en was het duel definitief beslist.