Amsvorde benut kansen niet

9 november 2011 om 00:00 Voetbal

LAREN - Als Amsvorde zondag tegen Laren de kansen had benut, had de ploeg niet met 3-1 verloren. De spitsen Barry Smeeing en Richard Moore hadden hun vizier echter niet op scherp staan waardoor het bij dat ene doelpunt voor de bezoekers bleef.

Die treffer was al na drie minuten realiteit. Na een vrije trap, genomen door Arthur Buzuns, werd de indraaiende bal door iedereen gemist. Ook de doelman van Laren bleef het antwoord schuldig: 0-1. Amsvorde kon de goede start echter geen vervolg geven. In de twaalfde minuut stonden alle verdedigers van Amsvorde apathisch te kijken toen een speler van Laren een hoekschop nam en de bal voor het doel belandde. Daar stond een andere speler van de thuisclub om de bal in het doel te tikken: 1-1. Vanaf dat moment verdween het zelfvertrouwen in de formatie van trainer Bert de Vries en liepen de bezoekers achter de feiten aan.

Een kwartier na rust volgde de tweede treffer van Laren na een fout in de achterhoede van Amsvorde: 2-1. De Amersfoorters gingen daarna vol in de aanval maar de gelijkmaker bleef uit. In de slotminuut bepaalde de thuisclub uit een counter de eindstand op 3-1.