Hoogland kan met invallers geen potten breken

9 november 2011 om 00:00 Voetbal

AMERSFOORT - Het gemis van teveel basisspelers heeft Hoogland zondag in de thuiswedstrijd tegen EDO niet kunnen opvangen. De invallers deden hun best maar dat was duidelijk onvoldoende om een van de betere ploegen in de eerste klasse A de baas te blijven. Na 90 minuten vermeldde het scorebord een terechte 0-2 winst voor de Haarlemmers.

Al snel na de eerste balomwentelingen op een matig bezocht sportpark Langenoord was te zien dat Hoogland een moeilijke middag tegemoet zou gaan. De defensie van de thuisclub, zonder de altijd betrouwbare verdediger Erwin Hermsen (licht geblesseerd), kreeg geen vat op de uitstekende spitsen van EDO. Meteen in de eerste minuut deelden de gasten al een waarschuwing uit met een bal op de lat. In de 28e minuut was het wel raak. Onnodig balverlies van Hoogland op het middenveld werd door EDO goed afgestraft. De schutter was spits Barry Tjeertes: 0-1.

Dezelfde speler was in de 83e minuut ook betrokken bij de tweede en beslissende treffer. Hij zette zijn ploeggenoot Emrah Gungor vrij voor Hoogland doelman Sebastiaan Bruins: 0-2.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie