Quick verliest opnieuw

9 november 2011 om 00:00 Voetbal

ALMERE - Derdeklasser Quick heeft de prima competitiestart geen goed vervolg kunnen geven. De Amersfoorters bleven voor de tweede keer op rij puntloos. Na het verlies (2-0) in de vorige competitieronde tegen Legmeervogels volgde zondag de tweede nederlaag in dit seizoen. In Almere ging Quick tegen Waterwijk met minimaal verschil (1-0) de boot in.

Quick had op vreemde bodem minimaal een punt verdiend. Ook met veel invallers liet de ploeg een goede indruk achter. Maar veel kansen konden in de eerste helft niet worden genoteerd. De 0-0 ruststand was dan ook niet zo verrassend.

In de tweede helft was Quick wat minder dominant en gaven de bezoekers Waterwijk meer kans om gevaarlijk te worden. Quick doelman Sander Tolsma, vervanger van de geschorste Wesley van Beekhoven, onderscheidde zich met enkele knappe reddingen.

Een kwartier voor tijd kreeg Quick een opgelegde kans om op voorsprong te komen. Na een goede combinatie schoot Lavin Sharif de bal naast het doel van Waterwijk. De tegenaanval leverde meteen daarna de winnende treffer op. Tolsma kwam nog uit zijn doel, maar de doelman kon niet voorkomen dat de Almeerders scoorden: 1-0.

Door de nederlaag is Quick weer enkele plaatsen op de ranglijst van de derde klasse D gezakt. De formatie van trainer Sijtze Wobbes staat nu zesde met zeventien punten uit negen wedstrijden.