Karim Aaras 1-1, Herman Struijk 2-1, Henk Baum 3-3

20 april 2011 om 00:00 Voetbal

Als KVVA in de belangrijke wedstrijd tegen Saestum alle kansen in de eerste helft had benut dan was er zondag zeker geen gelijkspel (3-3) uit de bus gerold. Zeker vijf scoringsmogelijkheden lieten de Amersfoorters in de eerste 45 minuten onbenut.

Door het kostbare puntverlies zijn de degradatiezorgen voor de hekkensluiter in de vierde klasse F flink toegenomen. In de resterende vier wedstrijden kan de formatie van trainer John Tuithof zich niet al teveel puntverlies meer permitteren.

Nadat Phillip Struijk, Henk Baum en Herman Struijk verzuimd hadden te scoren, sloeg Saestum aan de andere kant van het veld wel toe. Met een 0-1 tussenstand gingen beide teams rusten.

Meteen na de pauze verhoogde KVVA de druk op de tegenpartij. Dat leverde na een kwartier de verdiende gelijkmaker op. Met een kopbal zorgde Karim Aaras voor de gelijkmaker: 1-1. Tot de slotfase bleef die stand gehandhaafd. Toen vielen in een tijdsbestek van tien minuten de doelpunten als rijpe appels uit de boom. Dankzij twee rebounds die door Herman Struijk en Baum werden benut, sleepte KVVA nog een punt in de wacht: 3-3.