Safa Aygazi 0-1

20 april 2011 om 00:00 Voetbal

HVC is hard op weg de doelstelling voor dit seizoen te halen. De Amersfoorters willen de competitie als de beste lokale zondagvierdeklasser afsluiten. Door een overwinning (0-1) zondag op Sporting zette de ploeg van trainer Ibrahim Evre opnieuw een stap in de goede richting.

Ook maakten de HVC’ers door de driepunter een flinke sprong op de ranglijst van de vierde klasse F. Zij stegen door nederlagen van APWC, ‘t Goy en RUC drie plaatsen en staan nu als zesde geklasseerd.

In Utrecht kwam de wedstrijd tegen Sporting niet op gang. HVC was wel aanvallender dan de thuisploeg maar veel kansen kregen de bezoekers niet. Zij scoorden echter wel op slag van rust. Safa Aygazi was twee tegenstanders te snel af en passeerde ook de Utrechtse doelman: 0-1.

In de tweede helft kwam de winst van HVC niet echt in gevaar. Een kwartier voor tijd werd het tweede doelpunt van de gasten afgekeurd. Jochem van Koot stond volgens de grensrechter buitenspel toen hij met een doorkopbal scoorde.