2-1 en 5-2 Mark van Vulpen

23 februari 2011 om 00:00 Voetbal

AMERSFOORT - Tegen naaste concurrent Candia’66 heeft VOP een gevoelige nederlaag moeten incasseren. In Rhenen was Candia’66 met 5-2 te sterk en daar was nauwelijks iets op af te dingen.

Al snel in de wedstrijd nam de thuisploeg via Hessam Dolatabadi de voorsprong. Niet lang daarna werd de marge nog groter door een afstandsschot van Bart Spelbos. VOP liet het er niet bij zitten en ging meer druk naar voren uitoefenen. Dit wierp zijn vruchten af want tegen het einde van de eerste helft was het Mark van Vulpen die zijn ploeg terug in de wedstrijd bracht, 1-2.

In de tweede helft werd het tempo door Candia’66 nog meer omhoog geschroefd en wist het Bart Spelbos, Hessam Dolatabadi en Harris Bajric nog drie maal het net te vinden. Mark van Vulpen was namens VOP opnieuw trefzeker maar echt aansprak op de overwinning kreeg de ploeg uit Amersfoort nooit. Door de 5-2 nederlaag neemt Candia’66 afstand van VOP en lijkt de ploeg uit Amersfoort voortaan meer naar beneden te moeten kijken dan omhoog.