Menno Lodeweges 1-1, Stijn Mossink 4-2, Menno Bos 4-3

23 februari 2011 om 00:00 Voetbal

HOOGLANDERVEEN - Het uitduel tegen UVV heeft Hooglanderveen zondag geen enkel punt opgeleverd. Na 90 minuten vermeldde het scorebord maar liefst acht doelpunten, vijf voor UVV en drie voor Hooglanderveen: 5-3.

Na de eerste helft leek de strijd al beslist. UVV stond met 4-1 voor, een tussenstand die weinig perspectief voor de bezoekers bood. Met drie wissels probeerde trainer Bert van den Brom de achterstand weg te werken en dat was nog bijna gelukt ook. Stijn Mossink en Menno Bos verkleinden het verschil: 4-3. Met nog een half uur op de klokken leek een goed resultaat voor de gasten nog mogelijk.

Toen gooide de scheidsrechter roet in het eten. Menno Lodeweges, maker van de eerste Hooglanderveense treffer, en Menno Rodenburg kregen hun tweede gele kaart en moesten dus met rood de kleedkamer opzoeken. Met twee man minder kon Hooglanderveen geen potten meer breken en moest de ploeg in de slotfase nog een vijfde treffer incasseren: 5-3.