Kevin Engelman 0-1, Sebastiaan Verhoeve 3-2

23 februari 2011 om 00:00 Voetbal

AMERSFOORT - VVZA heeft de goede vorm nog niet te pakken. Dat bleek zondag in de uitwedstrijd tegen het laag geklasseerde MSV. Na een goed begin moesten de Amersfoorters uiteindelijk toch de punten inleveren: 3-2.

Trainer Piet Rigter kon voor de confrontatie met MSV eindelijk weer eens over een bijna complete selectie beschikken. Alleen op doelman Werner Rijk die door een zware blessure een jaar uit de roulatie is, kon de oefenmeester geen beroep doen.

Met de in de basiself teruggekeerde aanvaller Michael Ouwerkerk hoopte Rigter op de ommekeer in de prestaties van de Emiclaer-bewoners. Maar dat bleek valse hoop te zijn. VVZA was nog geen schim van de ploeg die voor de winterstop in bijna elke wedstrijd de lakens uitdeelde.

Tegen MSV opende Kevin Engelman na een minuut of tien nog wel de score maar al snel daarna zakte VVZA weg. Voor rust bleven de gevolgen uit. De tweede helft was een ander verhaal. Binnen een minuut bood de thuisclub de 0-1 achterstand om in een 2-1 voorsprong. Tien minuten voor tijd deelde MSV de genadeklap (3-1) uit waarna Sebastiaan Verhoeve met een kopbal de eindstand op 3-2 bepaalde.