Terence Vliet 1-0, Jeffrey Schuilenburg 1-1

16 februari 2011 om 00:00 Voetbal

AMERSFOORT - VOP is er zaterdag op het eigen sportpark tegen Elinkwijk niet in geslaagd een 1-0 voorsprong over de streep te trekken. In een spannende slotfase moest de uitstekend acterende doelman Onno Cornelissen zich toch nog gewonnen geven: 1-1.

En die remise was op basis van het aantal kansen in de tweede helft niet nodig geweest. Na een 0-0 ruststand waarmee vooral VOP niet mocht klagen, leverde de beste periode van de thuisclub in de gehele wedstrijd veel kansen op. Alleen Terence Vliet wist in het eerste deel van het tweede bedrijf te scoren. De op dat moment verdiende 1-0 voorsprong kon door VOP echter niet worden uitgebreid en daarvoor kreeg de ploeg van trainer Wim de Haas de rekening gepresenteerd.

Na een afgekeurd doelpunt wegens aanvallen van Cornelissen ging het amper een minuut later toch fout voor de thuisclub. De doelman had nog wel een antwoord op een schot van Sherif Abdelaziz. De weggewerkte bal belandde echter voor de voeten van Jeffrey Schuilenburg die moeiteloos de gelijkmaker kon laten aantekenen, tot grote teleurstelling van spelers en aanhang van VOP.