Thijs Grift 1-0, Brahim Rahaoui 2-0, Eelco Daemen 3-0, Marvin Snijders 4-0

24 november 2010 om 00:00 Voetbal

AMERSFOORT - Vooral dankzij een prima tweede helft heeft APWC zondag de thuiswedstrijd tegen Vreeswijk tot een goed einde weten te brengen. Met duidelijk verschil (4-0) bleven de Amersfoorters aan de goede kant van de score.

De start van APWC was moeizaam. Vreeswijk had de thuisploeg goed in de tang. Dat veranderde pas toen APWC’er Thijs Grift halverwege de eerste helft uit het niets scoorde met de punt van zijn schoen: 1-0. Die treffer gaf de ploeg van coach Wim de Haas veel vertrouwen.

Dat bleek wel in de tweede helft. Na een minuut of twintig breidde Brahim Rahaoui die na rust Grift had vervangen, de voorsprong uit: 2-0. Voor de derde treffer zorgde daarna Eelco Daemen. Even leek een strafschop voor Vreeswijk roet in het eten te gooien. Doelman Dennis Spoel liet zich echter niet verrassen waardoor de 3-0 op het scorebord bleef staan. In de voorlaatste minuut bekroonde Marvin Snijders een solo vanaf de middenlijn met een doelpunt, de vierde voor de thuisclub: 4-0.