Khalid Said 1-3 en 2-4

20 oktober 2010 om 00:00 Voetbal

AMERSFOORT - Een week na het prima optreden tegen koploper VVZA (1-1) stelde Quick op eigen veld zwaar teleur. De tweede confrontatie binnen zeven dagen op sportpark Dorrestein, dit keer tegen MSV’19, leverde de thuisploeg een 2-4 nederlaag op.

Quick startte nog wel goed en liet ook de eerste kans noteren. Mohamed Amadour schoot de bal echter in het zijnet. In de twaalfde minuut straften de bezoekers een fout in de Amersfoortse defensie goed af: 0-1. Tot de rust bleef die stand op het scorebord gehandhaafd.

Ook na rust bleek de achterhoede zondag niet het sterkste deel van de thuisploeg. De tweede fout werd in de 52e minuut gemaakt, de derde tien minuten later. Tussendoor had Khalid Said uit een strafschop kans gezien het eerste doelpunt voor Quick te maken: 1-3.

MSV scoorde daarna nog een keer (1-4) en daarmee was de wedstrijd beslist. Vlak voor het eindsignaal was Said opnieuw succesvol, dit keer met een afstandschot: 2-4.