Wessel Schmidt 1-2

13 oktober 2010 om 00:00 Voetbal

AMERSFOORT - Maar liefst vier keer verscheen zaterdag een speler van Cobu Boys alleen voor de doelman van SVMM maar tot een doelpunt leidde dat op sportpark Zielhorst niet. De rekening voor het missen van die kansen kregen de Amersfoorters later in de wedstrijd gepresenteerd. Met 1-3 trokken zij voor eigen publiek aan het kortste eind.

In de eerste helft was Cobu Boys heer en meester. De thuisploeg speelde goed en had controle over de wedstrijd. Bovendien gaf de achterhoede niets weg. Doelpunten bleven echter uit.

De tweede helft was een ander verhaal. Cobu Boys acteerde te slap en gaf het initiatief uit handen. Binnen een minuut of tien moest de formatie van trainer Imam Evre twee doelpunten incasseren: 0-2.

Pas in de voorlaatste minuut had Cobu Boys een antwoord. Wessel Schmidt werd binnen de beruchte lijnen gevloerd. Hij nam zelf de toegekende strafschop: 1-2. Lang kon de thuisclub niet van die treffer genieten want meteen na de aftrap bepaalde SVMM de eindstand op 1-3.