Sijtze Wobbes tijdens het AVK 2019
Sijtze Wobbes tijdens het AVK 2019 Paul Tulp

CJVV verlengt contract trainer Sijtze Wobbes

Voetbal Deel je nieuws

Tijdens de nieuwjaarsreceptie heeft voorzitter Peter Coenen laten weten dat het contract met 1e elftaltrainer Sijtze Wobbes voor komend seizoen wordt verlengd. Sinds het seizoen 2015/2016 staat Sijtze aan het roer bij het vlaggenschip van CJVV. Onder zijn leiding werd CJVV dat jaar kampioen in de 3e klasse. Ook het huidig seizoen is veelbelovend begonnen. CJVV won overtuigend het AVK en staat op het moment op een mooie tweede plaats in de competitie.

Sijtze is een echte clubman die staat voor zijn spelers. Hij is er altijd, en organiseert veel voor de spelers. Er is voor de jeugdspelers inmiddels een goede doorgroei naar de A-selectie. Ook zijn veel jongens van het vorig seizoen gebleven, wat aangeeft dat de sfeer in de groep goed zit. Vandaar dat CJVV Sijtze graag verder ziet bouwen aan een solide groep.

Sijtze geeft aan dat hij blij is dat hij ook volgend seizoen door mag gaan met dit talentvolle team en toont aan ambitieus te zijn:   “Het doel is om zo snel mogelijk naar de top van de tweede klasse te stijgen.”

advertentie
advertentie