Bestuurslid Huub Postma heet Dustin alvast van harte welkom bij VOP.
Bestuurslid Huub Postma heet Dustin alvast van harte welkom bij VOP. Vop Vathorst

Voetbalvereniging VOP maakt nieuwe trainer bekend: Dustin Abdulkadir

1 maart 2024 om 07:41 Voetbal

AMERSFOORT De nieuwe trainer van VOP is Dustin Abdulkadir, meldt de voetbalvereniging.

,,De technische commissie van VOP benaderde mij via Johnny Snijders. Hij belde mij en vroeg of ik open stond voor een gesprek. Natuurlijk was mijn antwoord ja, waarna we direct in gesprek zijn gegaan”, kijkt Abdulkadir terug op het proces. ,,Na de eerste positieve gesprekken met de TC en het bestuur besloten we verder te gaan en spelers erbij te betrekken. Ook dit beviel hartstikke goed. Na twee weken praten zijn we tot de overeenstemming gekomen dat ik de nieuwe coach van VOP wordt vanaf het seizoen 2024/2025.”

Het doel wordt voor de trainer en vereniging met het vlaggenschip van VOP binnen drie jaar weer te promoveren en een stabiele vierdeklasser te worden. ,,Kijkend naar de kwaliteiten van het team moet dit lukken en wij gaan er samen iets moois van maken.”

,,Met Dustin zetten we een stap naar meer stabiliteit voor de club en onze selectie”, schrijft de technische commissie van de vereniging.  ,,We verwachten van Dustin duidelijkheid en een positieve invloed op de gehele selectie en club. Wij wensen Dustin, de staf en de selectie veel succes toe voor komend seizoen.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie