Afbeelding
Nici Keil via Pixabay

Oproep: oud-leden ALTA gezocht voor honderdjarig jubileum

11 maart 2020 om 09:59 Tennis

AMERSFOORT De Amersfoortse Lawn Tennisclub 'Amersfoort' (ALTA) viert dit jaar haar honderd-jarig bestaan. Het lustrum wordt feestelijk gevierd op 29 maart met de 'Paraderie 100 jaar ALTA'. De tennisvereniging nodigt leden, oud-leden, oud-bestuursleden, oud-trainers en andere relaties van ALTA van harte uit om op 29 maart samen het jubileum te vieren.

ALTA hoopt zoveel mogelijk mensen die in het heden of verleden bij de vereniging zijn betrokken te mogen begroeten tijdens de Paraderie. Tijdens het feestelijke evenement vinden er allerlei activiteiten plaats op het tennispark aan de Meester Th. Heemskerklaan 32 te Amersfoort. Zo zijn er onder meer zang en dans, een loterij en verschillende kraampjes te vinden. Ook vinden er verschillende tennisclinics plaats. Voor de jeugd is er een springkussen en een heuse kleurwedstrijd. Uiteraard wordt er voor een hapje en een drankje gezorgd.

Bent u oud-lid, oud-bestuurslid, oud-trainer van ALTA of op een andere manier bij ALTA betrokken geweest in het verleden? U bent van harte welkom op 29 maart tussen 16:00u en 19:00u. U kunt zich aanmelden voor de Paraderie door een e-mail te sturen naar lustrumalta@gmail.com.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie