Jesse Marlet geniet na van zilveren plak op WK freestyle-voetbal

14 dec, 10:44 Overig
Red Bull Media House
Jesse Marlet deed mee aan het Red Bull Street Style 2021 wk finale in Valencia op 20 november.
Jesse Marlet deed mee aan het Red Bull Street Style 2021 wk finale in Valencia op 20 november.

AMERSFOORT ,,Ik ben alweer volle bak aan het trainen voor toernooien die eraan komen, maar die zilveren medaille op het WK vorige maand pakken ze me niet meer af.” Jesse Marlet (23) uit Amersfoort pakte in november de tweede plek tijdens de Red Bull Street Style World Championships in Valencia. Hij geniet nog altijd na.

Het komt niet vaak voor dat een Nederlander in de finale staat van Red Bull Street Style, maar de Amersfoorter, die op zijn veertiende begon met deze sport, kreeg het dus voor elkaar. Naast het zijn van fulltime student Communicatie en Multimediadesign stopt Marlet al zijn tijd in het freestyle voetbal. Het is de eerste keer dat hij zo hoog eindigt tijdens een officieel wereldkampioenschap. Hij kijkt voldaan te..

Mis niks, lees alles van Amersfoort


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Amersfoort en omliggende plaatsen met De Stad Amersfoort. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van De Stad Amersfoort lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Amersfoort.